Studio 20, castigator al premiilor europene din videochat

25.09.2015
Studio 20, castigator al premiilor europene din videochat
Profesionalismul si rezultatele excelente ale Studio 20 au fost din nou recunoscute in lume. Studioul nostru de videochat a castigat titlul de “Best Cam Studio”, la premiile Ynot Awards, eveniment care a avut loc pe 23 septembrie, la Praga si in cadrul caruia au fost selectionati cei mai buni jucatori din industria de live entertainment. Mai mult, Raquelle Diva, una dintre cele mai apreciate colege din echipa Studio 20, a primit trofeul “Best Live Cam Model”, dovedind ca studioul nostru de videochat dispune de mijloacele si cunostintele necesare pentru a creste modele de videochat de top.
 
Cea de-a cincea editie Ynot Awards s-a desfasurat intr-o atmosfera fastuoasa, la National House of Vinohrady - Mayakovsky Hall, la Praga. Evenimentul cu traditie a confirmat reputatia si obiectivitatea premiilor din videochat, care vor imbunatati vizibil reputatia castigatorilor. Nominalizatii au fost votati numai de catre profesionistii din acest domeniu, care pot certifica prezentarea si calitatea competitorilor. 150 de participanti din industria de videochat au concurat, in 34 de categorii, pentru un trofeu, iar Studio 20 s-a numarat printre invingatorii serii, dupa ce in ultimii doi ani si-a adjudecat numeroase alte premii internationale si dovedind ca este cel mai bun studio de videochat din Romania si chiar din Europa. Printre sustinatorii premiilor Ynot s-au numarat ImLive, AW Summit si Flirt 4 Free, iar celelalte categorii principale au fost „Best Cam Site”, „Best Content Provider”, „Best Industry Representative” si „Best Newcomer".Castigarea celor doua trofee, “Best Cam Studio” si “Best Live Cam Model”, vine ca o incununare a activitatilor Studio 20, care se afla intr-un continuu proces de evolutie. Cel mai bun studio de videochat din Romania are in portofoliu si premiile “Best Live Cam Studio of the Year”, “Best Emerging Live Studio” si “Best Live Cam Model Personal Site” castigat de Devious Angell, titluri primite la GFY 2015 din Las Vegas, in Statele Unite ale Americii, la gala AW Summit, de la Mamaia si la gala Live Cam Awards, organizata la inceputul acestui an la Barcelona, in Spania.
 
Studio 20 este un studio de videochat modern, prezent deja in Bucuresti si in Cluj, dar care are in plan extinderea in toata Romania. Compania noastra promoveaza un alt fel de videochat in Romania, unul bazat pe farmec si comunicare, pe modele de videochat glamour si nu pe nuditate, separand clar industria Live Cam de cea adult. Reperele activitatii studioului nostru de videochat sunt: profesionalismul, motivarea modelelor de videochat pentru o cariera de succes si respectarea deplina a reglementarilor legislative.

Daca vrei mai multe informatii despre angajari videochat, poti contacta echipa la adresa de email angajari@studio20.ro sau la numerele de telefon 0724.777.757 si 0748.777.757. Suntem aici pentru a-ti raspunde la orice intrebare si pentru a te convinge ca numai tu iti poti implini visele!
 

Afla alte pareri

Nicoleta

26.08.201617:59

Bineinteles, poti suna oricand la 0748777757

Liliana

04.08.201602:04

Buna !Pot vorbi cu cineva despre angajare?

Anastaia

04.08.201602:03

buna pot vorbi cu cineva in legatura cu angajarea?

Nicoleta

23.02.201615:07

Poti candida Cristina, evident. Ambitia bate silicoanele :) Vino la noi sa stam de vorba.

Cristina

23.10.201520:25

Bună ziua! Vroiam sa va întreb. .. care ar fi candidatul ideal pentru dumneavoastră? Nu știu foarte bine engleza, am uitat o pentru ca nu am avut ocazia sa conversez, am sânii lăsați deoarece am alaptat , sunt drăguță, vreau sa învăț, spuneți-mi dacă pot candida. Mulțumesc!

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio Videochat Bucuresti Men:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Phoenix:

Despre Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Despre Studio 20 Videochat Iasi:

SOCIAL