Studio 20, cel mai bun studio de videochat la YNOT Awards 2016

26.09.2016
Studio 20, cel mai bun studio de videochat la YNOT Awards 2016
Suprematia Studio 20 in industria mondiala de videochat a fost reconfirmata prin doua noi trofee castigate in cadrul YNOT Awards 2016, ceremonie care a avut loc la Praga, pe 21 septembrie. Studioul nostru de videochat a primit trofeul pentru Best Cam Studio, iar Sassha Red, unul dintre cele mai bune modele de videochat descoperite si crescute de Studio 20, a devenit Best Cam Model.

35 de companii si 700 de personalitati din industria de entertainment online au fost aplaudate la scena deschisa miercuri seara, la Mayakovsky Hall, aflata in incinta National House Vinohrady, un punct de referinta din Cehia. Cea de-a sasea editie a premiilor YNOT i-a omagiat pe cei mai buni jucatori din domeniul videochatului, intr-un cadru elegant, neo-renascentist. National House Vinohrady, construita in 1894, este ideala pentru organizare a de evenimente sociale si culturale, Mayakovsky Hall fiind cea mai mare si cea mai frumoasa incinta. 

YNOT Awards este un eveniment asteptat cu nerabdare in fiecare an de catre specialistii din aceasta industrie, care ii voteaza pe cei mai merituosi. In 2016, la evenimentul din Praga, au fost nominalizate peste 150 de companii si persoane, iar Studio 20 a reusit sa se impuna la ambele categorii care vizeaza videochat-ul:
 
  • - Best Cam Studio (cel mai bun studio de videochat) – Studio 20;
  • - Best Cam Model (cel mai bun model de videochat) - Sassha Red.
 
  • Sassha Red, model de videochat la Studio 20, denumita Best Cam Model la YNOT Awards 2016
(Foto: Sassha Red, Top Studio 20 Model, Best Cam Model YNOT 2016)

Suprematia brandului Studio 20 la festivalurile internationale de videochat dovedeste clar ca stim sa construim si sa mentinem o afacere de succes in acest domeniu. De-a lungul ultimilor ani, am obtinut recunoasterea unanima a colegilor de breasla in ceea ce priveste profesionalismul nostru, reusind sa ne impunem detasat si sa castigam premiu dupa premiu:

- De doua ori Studio of The Year (GFY Awards, Las Vegas, ianuarie, 2015 si din nou, al doilea an consecutiv, in ianuarie, 2016).
- Best Emerging Studio si Cam Studio of the Year (AW Awards, Mamaia, iunie 2015 si 2016).
- Best Emerging Live Studio si Best Cam Studio (YNOT Awards, Praga, septembrie 2015 si 2016).
- Best Emerging Studio si Best Live Cam Studio (AW Awards, Mamaia, iunie 2015 si 2016) .
- 7 trofee pentru modelele si echipa Studio 20 (Live Cam Awards, Barcelona, martie 2016).
- Best Cam Studio (Lalexpo Awards, Columbia iulie 2016).

Studio 20 lucreaza 100% legal si are o experienta de peste 16 ani. In Romania, exista cinci studiouri de videochat sub acest brand (trei in Bucuresti, unul in Cluj si unul in Timisoara), al saselea este situat in Los Angeles, SUA si al saptelea se va deschide pana in finalul anului in Craiova. Pentru 2017 avem in plan inca 3 studiouri, in Romania, Cehia si Florida, US.

Compania noastra promoveaza videochatul glamour, bazat pe farmec si comunicare, nu pe nuditate. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra si doresti mai multe informatii despre angajari videochat, ne poti contacta la adresa de email [email protected] sau la numerele de telefon 0724.777.757 si 0748.777.757. Suntem aici pentru a-ti raspunde la orice intrebare si pentru a te convinge ca numai tu iti poti schimba viata in bine!

Articole recente

Cum sa-ti organizezi timpul mai eficient? Recomandari pentru modelele de videochat!

Cum sa-ti organizezi timpul mai eficient? Recomandari pentru modelele de videochat!

Nu esti multumita de modul in care iti gestionezi timpul? Ai vrea sa faci mai multe lucruri, dar nu…

TOP 5 cele mai grave “red flags” la o prima intalnire!

TOP 5 cele mai grave “red flags” la o prima intalnire!

Indiferent ca esti model de videochat sau nu, este important sa stii ce semne sa urmaresti in timpul…

Ce presupune activitatea unui model de videochat glamour?

Ce presupune activitatea unui model de videochat glamour?

ACTUALIZAT 2024. Multe tinere iti doresc o viata mai buna, in care sa aiba castiguri mari si sa beneficieze…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info