Top 5 motive sa lucrezi ca model de videochat la Studio 20

20.04.2018
Top 5 motive sa lucrezi ca model de videochat la Studio 20
In prezent, gasirea unui loc de munca bine platit, care nu necesita experienta sau "pile", pare a fi un lucru absolut imposibil. Iar de un job cu un program flexibil si cu un mediu de lucru excelent, unde castigi pe cat muncesti, nici nu crezi ca poate fi vorba. Ar putea suna aproape incredibil, dar intr-un studio de videochat profesional, asa cum este Studio 20, toate aceste lucruri sunt reale.

O singura intrebare se afla pe buzele tuturor care aud de beneficiile acestui loc de munca: "Cum ne putem angaja ca model de videochat?" Locatiile luxoase, decorurile variate si moderne, spatiile de relaxare, curatenia impecabila, atmosfera prietenoasa, echipa de asistenta dedicata 100% pentru tine - toate acestea creeaza un mediu relaxant. De asemenea, acest mediu este destinat sa incurajeze performanta, astfel incat tu sa devii o adevarata stea. Studio 20 a castigat numeroase premii la festivalurile internationale de profil, ceea ce inseamna ca are toate cunostintele necesare, logistica si cunoasterea pentru a recruta, a forma si a sustine modele de videochat de top.

In martie 2015, Devious Angell a castigat trofeul de "Cel mai bun site personal", la gala premiilor Live Cam, care a avut loc la Barcelona, Spania. Sassha Red, o alta colega de-a noastra, a primit premiul de "Cel mai bun model de videochat din 2016" la Premiile YNOT, care au avut loc la Praga. Emma Wild si Zeya Brunette, modele de videochat in cadrul Studio 20, au fost de asemenea premiate in categoriile "Cel mai bun model de fetis" si "Cel mai bun video teaser" la gala AW Awards, care a avut loc la Mamaia. Studio 20 a demonstrat de multe ori ca este cel mai bun studio din tara, iar acest lucru nu ar fi posibil fara cele mai bune modele de videochat, recunoscute la nivel international.

Iata care sunt principalele avantaje de care te vei bucura in echipa Studio 20:

1. Vei castiga multi bani. Nu avem nici un motiv sa ascundem faptul ca banii sunt principalul motiv pentru care majoritatea fetelor isi doresc sa devina model de videochat in cadrul Studio 20. Ele pot castiga mii sau chiar zeci de mii de dolari in fiecare luna, fara a avea studii superioare sau experienta in acest domeniu.

2. Vei avea sustinere morala si financiara. Stim cat de important este pentru o tanara aflata la inceput de cariera sa aiba parte de suport moral, dar si financiar, de aceea, in primele 3 luni vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari. Pe langa acest lucru, iti oferim si ajutor material pentru a-ti completa trusa de machiaj si garderoba de lucru.

De asemenea, ca sa ai succes, nu trebuie sa ai experienta anterioara ca model de videochat. Vei beneficia de cel mai bun training disponibil in aceasta industrie. De la cursuri individuale gratuite de limba engleza, pana la cele de cultura generala si machiaj, trainerii de la Studio 20 te vor invata tot ceea ce trebuie sa stii pentru a face performanta in acest domeniu.

3. Vei avea contract legal. Sa fii model de videochat in cadrul unui studio profesional reprezinta o activitate legala. Tocmai din acest motiv, toate modelele din echipa Studio 20 semneaza, inca din prima zi, contracte de artist-interpret 100% legale si primesc pe loc propriul exemplar al actului. De asemenea, veniturile pe care le realizeaza pe site-urile de videochat sunt impozitate in functie de legislatia in vigoare.

4. Informatiile tale personale vor fi confidentiale. Nimeni nu trebuie sa stie ca lucrezi intr-un studio profesional daca nu iti doresti acest lucru. Atunci cand lucreaza, un model de videochat nu isi foloseste numele real, ci un pseudonim pe care si-l alege singura de la inceput. In rest, numele tau real va figura doar in contractul semnat cu Studio 20 si nu va fi divulgat nimanui. 

5. Nu trebuie sa te dezbraci. Pare greu de crezut, dar la Studio 20 poti lucra cu hainele pe tine. Credem foarte mult in puterea de seductie a unei femei, de aceea suntem promotori activi ai conceptului de videochat glamour. Acest tip de activitate se bazeaza pe faptul ca un model de videochat poate seduce un barbat cu farmecul si inteligenta nativa, fara sa isi dezgoleasca trupul pentru a realiza acest lucru.

In doar 2-3 ani de activitate ca model de videochat, iti vei putea cumpara tot ce iti doresti: un apartament, o masina, haine de firma sau calatorii in intreaga lume. Vei obtine independenta financiara mult visata, dar vei avea mai si multa incredere in feminitatea ta, vei deveni o experta in psihologia masculina. Nici un barbat nu iti va rezista! Asadar, nu mai sta pe ganduri, vino in echipa Studio 20 si vei vedea cum visurile tale devin realitate!
 

Afla alte pareri

Nicoleta

08.01.201911:41

Iti multumim pentru fedback.

soaremaria895

26.12.201809:59

Am lucrat de acasa si de la alte doua studiouri dar nu am facut bani. Doar la Studio20 am reusit sa trec de 3000 de dolari . Acum am un copil dar dupa ce împlineste un an îmi iau bona si ma intorc la Studio20

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL