Vrei sa faci parte din echipa Studio 20? Afla in cat timp poti ajunge sa castigi sume colosale de bani

25.10.2019
Vrei sa faci parte din echipa Studio 20? Afla in cat timp poti ajunge sa castigi sume colosale de bani

Daca iti doresti sa nu depinzi de banii nimanui si sa duci o viata de lux, Studio 20 este optiunea perfecta pentru tine. Iti oferim posibilitatea sa devii independenta financiar si sa iti indeplinesti toate visurile intr-un timp scurt. 

Stim cat de greu este sa gasesti un job bine platit atunci cand esti la inceput de drum, dar daca vrei sa te alaturi echipei Studio 20, trebuie sa stii ca nu ai nevoie de experienta, ci doar de ambitie si implicare in aceasta activitate. 

Trainerii nostri te vor invata tot ce trebuie sa stii pentru a avea succes in acest domeniu. Vei afla care sunt cele mai eficiente tehnici de seductie, iar in plus, vei avea acces la cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si make-up. In acest mod, vei reusi sa atragi cat mai multi admiratori si sa ai incasari de zeci de mii de dolari pe luna. 


Care este durata de timp necesara pentru a avea succes ca model la Studio 20?

In acest domeniu este foarte important sa dai dovada de incredere de sine, ambitie si perseverenta de a-ti indeplini toate obiectivele. De asemenea, atitudinea joaca un rol crucial in aceasta activitate. Fii mereu relaxata si cu zambetul pe buze in fata camerei si te vei bucura de incasari colosale. 

Daca vei tine cont de aceste sfaturi si iti vei da silinta in perioada de training, iti vei putea indeplini obiectivele in numai 2-3 luni de activitate. Totul depinde doar de tine si de ceea ce ti-ai propus sa realizezi in urma activitatii tale la Studio 20.

Care este comisionul unui model de videochat?

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din Romania, asa ca sistemul de recompensare financiara este bine pus la punct, iar un model online poate ajunge sa primeasca un comision de pana la 65% din castiguri. Pe langa comisionul standard de 50%, iata ce bonusuri mai poti primi:

- 2% daca ai activat online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;
- 5% daca ai lucrat online peste 100 de ore in intervalul respectiv;
- 5% daca banii castigati depasesc 10.000$ in acea perioada;
- 5% daca lucrezi la acest studio de videochat timp de 12 luni complete.

Orice model de videochat poate cumula bonusurile mentionate anterior, daca isi va dori sa faca performanta in acest domeniu. In plus, Studio 20 organizeaza concursuri care le aduc modelelor online castiguri in bani, vacante in tari exotice, trafic si pachete preferentiale de marketing. 

La Studio 20, vei avea un venit minim garantat de 1000 de dolari pe luna in primele 3 luni de activitate. Pentru a te bucura de acest beneficiu, trebuie sa demonstrezi in timpul interviului ca ai o personalitate puternica, un aspect fizic placut, atitudine pozitiva si o motivatie puternica de a reusi profesional. 

In plus, Studio 20 iti ofera la debutul tau in acest domeniu sustinere financiara pentru completarea trusei de make-up si garderoba. De asemenea, poti aplica pentru credite rapide fara dobanda, dupa 6 luni de activitate. Nu va trebui sa astepti ani de zile pentru a-ti putea permite un apartament, o masina sau vacante scumpe. Vei putea primi un imprumut de la Studio 20, cu conditia ca tu sa strangi minimum 20% din suma dorita.

Prin urmare, daca vrei sa ai incasari lunare de mii de dolari, vino la Studio 20! Contacteaza-ne si programeaza un interviu pentru a te convinge de conditiile bune pe care le oferim!

Articole recente

​Ce inseamna videochat? Afla de la Studio 20

​Ce inseamna videochat? Afla de la Studio 20

ACTUALIZAT 2024. Atunci cand vorbim despre videochatul practicat in prezent, este important sa intelegem…

Studio 20, cel mai bun studio de videochat la AW Awards 2016

Studio 20, cel mai bun studio de videochat la AW Awards 2016

Studio 20, cel mai profesionist studio de videochat din lume, a fost din nou starul galei AW Awards…

Cum sa ai mereu incredere in tine atunci cand lucrezi ca model de videochat?

Cum sa ai mereu incredere in tine atunci cand lucrezi ca model de videochat?

Activitatea intr-un studio de videochat non-nude este placuta si relaxanta pentru modelele care sunt…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info