Cele mai mari castiguri din videochat

22.09.2020
Cele mai mari castiguri din videochat

Cunoscut la nivel internațional că fiind cel mai mare și mai profesionist, Studio20 iti garantează cele mai mari câștiguri din videochat.

Cu studiouri la nivel mondial, din România până în Columbia, SUA, Ungaria și Republica Cehă, numărând în total 33 de studiouri, nu este de mirare că Studio20 poate garanta cele mai mari câștiguri din videochat.

Am explicat în alte articole câteva dintre beneficiile colaborării cu Studio 20, de la Studio20 Limo, la marketing și branding, cea mai bună echipă de training și suport și, desigur, plățile incredibile. Credem că este timpul să explicăm ce înseamnă exact să obții câștiguri mari de la un studio de videochat București.

De obicei, un studio plătește între 30% și 70% pentru modelele care colaborează cu el, în funcție de beneficii, pregătire și implicarea echipei în progresul modelului.

În Studio20, comisionul de bază începe de la 50% și poate ajunge până la 95% din plata modelului de pe site.

Pentru prima dată, suntem aici pentru a explica în mod deschis, așa cum ne-am obișnuit modelele și personalul, cum se plătește comisionul și cine beneficiază de cel mai mare și de ce.

– 50% comision de bază – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrând cu Studio20, oriunde în lume;


Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioadă (inclusiv streaming mobil și apeluri video, deci mai ușor de atins) – acest lucru înseamnă că timpul tău online este calculat nu numai de orele pe care le petreci în studio, ci primești cu 5% mai mult pe măsură ce arăți dedicare muncii. Trainerii de la Studio20 te vor învăța cum să profiți de timpul petrecut online, astfel încât să poți transforma fiecare minut în $ .;

5% bonus pentru vânzările de peste 15.000 $ pe perioadă – destul de auto-explicativ, cu cât câștigi mai mult, cu atât obții mai mult.


5% bonus pentru o rată de conversie bună (guest-ii care se înscriu din camera de chat);


5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plătește în Iunie în fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, în Iunie 2020 s-a plătit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 Ianuarie 2019 până în 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia și încrederea de lungă durată nu sunt doar sărbătorite, ci sunt monetizate în fiecare an;

Partea ta este, de asemenea, de până la 75% comision de la studio, plus 20% dacă lucrezi de acasă (sau de oriunde altundeva, streaming mobil de pe smartphone), deci până la 95% comision de acasă.

Sigur te întrebi de ce un studio videochat ia un procent din câștigurile tale, daca tu ești cea care face toată treaba, nu?

Ei bine, dacă te gândesti de la început, de la momentul în care intri într-unul dintre sediile Studio20, este momentul în care începi să fii pregătită pentru succes.

Echipa noastră profesională de traineri iți vă arăta ce trebuie și ce nu, cum să transformi guest-ii în membri plătitori și cum să iți folosești farmecele. Dacă nu știi ce înseamnă să fii trainer videochat, citește aici.

Pe lângă echipa uimitoare cu care vei fi 24/7, fii sigura că room-ul din care transmiți este 100% curat și dezinfectat cel puțin de două ori pe zi.

Lumina, camerele, decorațiunile și așa mai departe, ne ocupăm de asta pentru tine și ne poți spune cum dorești să arate camera ta.

Traficul care vine în camera ta de chat se datorează echipei noastre magice de social media și marketing care te vă ajuta să creezi o persoană online frumoasă, atrăgătoare.

Desigur, poți face toate acestea singura. Dar de ce nu te lași pe mâinile unor profesioniști care stiu deja secretele industriei și te pot ajuta să ai cele mai mari câștiguri din videochat?

Articole recente

Flirtul - cea mai puternica „arma” pe care o poti folosi ca model de videochat!

Flirtul - cea mai puternica „arma” pe care o poti folosi ca model de videochat!

Actualizat 2024   Munca intr-un studio de videochat poate fi extrem de placuta pentru o femeie.…

​Ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de videochat de top

​Ce trebuie sa stii pentru a deveni un model de videochat de top

Desi sunt constiente de beneficiile unui astfel de loc de munca, multe tinere sunt reticente in a se…

20 de lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a deveni model de videochat la Studio20 (Partea 1)

20 de lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a deveni model de videochat la Studio20 (Partea 1)

Modelele de videochat sunt escorte. Modelele de videochat se vad cu membrii lor. Modelele de videochat…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info