Angajari la noul studio videochat Timisoara!

01.04.2016
Angajari la noul studio videochat Timisoara!
Vrei sa ai parte de un job de vis, care sa te ajute sa te simti o femeie implinita, atat din punct de vedere material, cat si personal? Studio 20 a inaugurat un nou studio videochat Timisoara, conceput si dezvoltat la aceleasi standarde inalte cu care brandul nostru si-a obisnuit modelele in ultimii doi ani. Asa ca invitam toate tinerele dornice de castiguri de mii de euro pe luna, faima internationala, program flexibil si conditii excelente de lucru, sa ne contacteze pentru a afla tot ce le intereseaza despre angajari la noul studio videochat Timisoara.

Aceasta este cel de-al doilea studio de videochat deschis de Studio 20 in afara Bucurestiului, dupa cel din Cluj, care s-a bucurat de un succes greu de egalat pe plan local. Noul studio videochat Timisoara se afla exact in centrul orasului, in Piata Marasti (Intrarea Doinei nr. 19-21, etaj 1), pentru ca tu sa poti ajunge foarte usor la el, accesul facandu-se chiar din intersectie. Sediul te va impresiona imediat ce vei pasi in interiorul lui. Designul modern si diversificat, curatenia impecabila si conditiile foarte bune de lucru sunt doar cateva dintre avantajele de a lucra pentru Studio 20. Intregul concept a fost gandit pentru a recrea o lume de basm, unde modelele se pot reinventa si pot deveni adevarate regine ale seductiei.

Acest nou studio de videochat este format din 20 de camerede lucrusi spatii de relaxare, pentru ca ne dorim ca tu sa ai parte de o atmosfera destinsa, care sa te ajute sa ajungi la performanta. Cu siguranta, vei ajunge chiar mai sus decat ti-ai propus si vei castiga mai multi bani decat ai visat vreodata, deoarece vei beneficia de experienta si eforturile unei echipe de marketing renumite. Cu ajutorul profesionistilor nostri, vei simti rapid ca ai luat cea mai buna decizie cand te-ai angajat la noul studio videochat Timisoara. Studio 20 este cunoscut pe plan international drept cel mai bun din bransa, compania noastra reusind sa se impuna la numeroase festivaluri de profil drept un lider de necontestat. In plus, Devious Angel, Raquelle Diva, Sasha Red, Rebecca000, Zeya Brunette sau Cristiana Moore au demonstrat ca avem abilitatile necesare pentru a le transforma din simple modele de videochat in staruri internationale.

Daca si tu esti tentata de un loc de munca cu reputatie, legal si transparent, care sa te ajute sa-ti implinesti visele, ia legatura cu noi. Studio 20 iti ofera un pachet salarial extrem de atragator si suport 24 de ore din 24 pentru ca tu sa devii un nume in acest domeniu si sa poti calatori in toata lumea si sa-ti cumperi tot ceea ce-ti doresti, inclusiv o casa si o masina.
Contacteaza-ne la 0724221944 sau trimite un mail la timisoara@studio20.ro, iar un reprezenrtant al companiei noastre te va contacta pentru o intalnire, in cadrul careia vei putea sa te lamuresti de ce ar trebui sa te angajezi la noul studio videochat Timisoara.


Avantajele lucrului la Studio 20 sunt:

1.       Nu ai nevoie de studii sau de experienta.
3.       Vei avea contract legal, pe care il vei semna inca din prima zi de lucru. In plus, o data la doua saptamani, vei primi un act aditional, in care se vor regasi castigurile tale pe site-urile de videochat, inclusiv taxele si impozitele platite la stat.
3.       Vei avea parte de program flexibil, in ture, deoarece ne dorim ca tu sa poti sa te ocupi fara grija de scoala, familie, prieteni sau de hobby-uri.
4.       Vei beneficia de o perioada de training, in care vei invatat tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta meserie. Cu ajutorul sfaturilor expertelor noastre, te vei acomoda foarte repede si vei reusi sa atingi succesul inca din prima luna.
5.       Vei putea lucra la noul studio videochat Timisoara fara sa te dezbraci. Stim ca pare de necrezut, dar asa ceva este posibil la Studio 20, lider necontestat al videochatului glamour. Aceasta abordare este bazata pe faptul ca femeia poate seduce un barbat cu ajutorul farmecului inascut si al inteligentei, nu numai cu ajutorul corpului sau.
6.       Vei munci si te vei distra in acelasi timp. Singura diferenta intre socializarea prin intermediul retelelor online de genul Facebook sau Twitter si videochat este plata pe care interlocutorii tai o vor face pentru a se bucura de compania ta. Membrii site-urile de videochat au nevoie de o prezenta placuta si vesela, care sa-i ajute sa se relaxeze si sa fie ei insisi, fara teama de a fi criticati sau neintelesi. Scopul tau este sa-i ajuti sa se confeseze si sa petreaca timp de calitate, pe care nu il pot gasi in alta parte.

Cu ajutorul videochatului, vei cunoaste foarte multe persoane interesante, din toata lumea, care te vor ajuta sa-ti largesti perspectivele asupra lumii inconjuratoare si sa te imbogatesti sufleteste cu noi si veritabile relatii de prietenie.

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL