Cel mai bun model de videochat din Europa: Sasha Red (Studio 20)

06.06.2017
Cel mai bun model de videochat din Europa: Sasha Red (Studio 20)
Pe 1 iunie, cele mai mari nume din lumea entertainment-ului online s-au adunat pentru a sarbatori realizarile lor la Premiile XBIZ 2017, unul dintre cele mai importante evenimente din industria videochatului. Sasha Red, unul dintre cele mai de succes modele de videochat de la Studio 20, a castigat premiul "Cel mai bun model de videochat din Europa", dupa ce anul trecut a primit un alt trofeu extrem de ravnit: "Cel mai bun model de videochat" din lume, in cadrul YNOT 2016. Premiul din acest an este cel mai valoros de pana acum, deoarece a fost decernat in urma a peste 1 milion de voturi impartite intre toti cei nominalizati, acesta fiind un record pentru XBIZ! Prin urmare, trofeul primit de Sasha Red este o recunoastere deosebita a muncii unui model de videochat si intreaga echipa Studio 20 este mandra de ea!

Premiile XBIZ 2017, prezentate de MyFreeCams.com, au avut loc la conacul Versace din Miami, SUA si au coincis cu conferinta interactiva  XBIZ Miami. Cel de-al doilea eveniment, prezentat de Chaturbate.com, a oferit directorilor, producatorilor, precum si modelelor de videochat posibilitatea de a se intalni, de a invata si de a impartasi idei de-a lungul a trei zile de simpozioane si petreceri.

Niciun alt eveniment nu celebreaza industria de videochat la fel cum o fac Premiile XBIZ. Aceasta ceremonie de decernare a premiilor pentru cei mai merituosi din bransa s-a nascut din necesitatea unui eveniment care nu doar aduna in acelasi loc toate aspectele acestei industrii, ci o prezinta intr-o lumina profesionala si o onoreaza cu stil.

Sasha Red este unul dintre modelele de videochat veterane in echipa Studio 20, cu peste 4 ani de lucru in studioul nostru premium. Dar drumul ei spre succes nu a fost unul usor. Cand a inceput sa lucreze ca model de videochat, Sasha nu cunostea limba engleza. In primele 3 luni petrecute la Studio 20, ea a facut intre 5 si 10 dolari pe zi. Am intrebat-o de mai multe ori daca crede ca este o slujba potrivita pentru ea si a raspuns intotdeauna: "Da, daca toate aceste fete pot face asta, atunci o pot face si eu!". Si a avut foarte mare dreptate: in ultimii 3 ani, Sasha Red a avut venituri din ce in ce mai mari si o recunoastere a marcii personale, care a ajutat-o sa aiba succes.

Dar chiar si acum, cand este un model de videochat renumit, Sasha Red are aceeasi etica in munca si aceeasi dedicatie pe care a avut-o din prima zi. Este foarte ambitioasa si depune mult efort, avand o medie de 50 de ore pe saptamana petrecute online. Toate modelele de videochat care doresc sa faca performanta au de invatat de la ea.

"M-am gandit ca nominalizarea la premiile Xbiz, pentru categoria „Cel mai bun model de videochat din Europa”, a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Fiindu-mi recunoscute meritele, fiind nominalizata, a fost un lucru foarte important pentru mine, pentru ca asta inseamna ca sunt cineva si fac ceva bun. Dar castigarea premiului este ca un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc vreodata, nu-mi vine sa cred ca eu chiar am castigat  premiul „Cel mai bun model de videochat din Europa”. Sunt onorata de aceasta distinctie. In sfarsit, imi dau seama unde ma poate duce efortul meu. A fi recunoscuta pentru munca mea si pentru pasiunea pe care o am pentru ceea ce fac este mai important pentru mine decat orice suma de bani", a declarat Sasha Red dupa castigarea premiului la Xbiz 2017.
 

Articole recente

Studio 20, castigator al premiilor europene din videochat

Studio 20, castigator al premiilor europene din videochat

Profesionalismul si rezultatele excelente ale Studio 20 au fost din nou recunoscute in lume. Studioul…

Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat

Cum sa-i spui iubitului ca lucrezi intr-un studio de videochat

Ai decis ca vrei sa fii model de videochat, ai fost la interviu si ai obtinut slujba. Acum, te intrebi…

Cum te pot ajuta aplicatiile de dating sa te pregatesti pentru videochat?

Cum te pot ajuta aplicatiile de dating sa te pregatesti pentru videochat?

Te tenteaza sa devii model de videochat, dar nu ai suficient curaj incat sa pui aceasta idee in aplicare?…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info