Noutati despre videochat si Studio 20

Cel mai bun model de videochat din Europa: Sasha Red (Studio 20)

Cel mai bun model de videochat din Europa: Sasha Red (Studio 20)

Cel mai bun model de videochat din Europa: Sasha Red (Studio 20)
Pe 1 iunie, cele mai mari nume din lumea divertismentului pentru adulti s-au adunat pentru a sarbatori realizarile lor la Premiile XBIZ 2017, unul dintre cele mai importante evenimente din industria videochatului. Sasha Red, unul dintre cele mai de succes modele de videochat de la Studio 20, a castigat premiul "Cel mai bun model de videochat din Europa", dupa ce anul trecut a primit un alt trofeu extrem de ravnit: "Cel mai bun model de videochat" din lume, in cadrul YNOT 2016. Premiul din acest an este cel mai valoros de pana acum, deoarece a fost decernat in urma a peste 1 milion de voturi impartite intre toti cei nominalizati, acesta fiind un record pentru XBIZ! Prin urmare, trofeul primit de Sasha Red este o recunoastere deosebita a muncii unui model de videochat si intreaga echipa Studio 20 este mandra de ea!

Premiile XBIZ 2017, prezentate de MyFreeCams.com, au avut loc la conacul Versace din Miami, SUA si au coincis cu conferinta interactiva pentru adulti XBIZ Miami. Cel de-al doilea eveniment, prezentat de Chaturbate.com, a oferit directorilor si producatorilor, precum si modelelor de videochat din sfera adulta, posibilitatea de a se intalni, de a invata si de a impartasi idei de-a lungul a trei zile de simpozioane si petreceri.

Niciun alt eveniment nu celebreaza industria de videochat la fel cum o fac Premiile XBIZ. Aceasta ceremonie de decernare a premiilor pentru cei mai merituosi din bransa s-a nascut din necesitatea unui eveniment care nu doar aduna in acelasi loc toate aspectele acestei industrii, ci o prezinta intr-o lumina profesionala si o onoreaza cu stil.

Sasha Red este unul dintre modelele de videochat veterane in echipa Studio 20, cu peste 4 ani de lucru in studioul nostru premium. Dar drumul ei spre succes nu a fost unul usor. Cand a inceput sa lucreze ca model de videochat, Sasha nu cunostea limba engleza. In primele 3 luni petrecute la Studio 20, ea a facut intre 5 si 10 dolari pe zi. Am intrebat-o de mai multe ori daca crede ca este o slujba potrivita pentru ea si a raspuns intotdeauna: "Da, daca toate aceste fete pot face asta, atunci o pot face si eu!". Si a avut foarte mare dreptate: in ultimii 3 ani, Sasha Red a avut venituri din ce in ce mai mari si o recunoastere a marcii personale, care a ajutat-o sa aiba succes.

Dar chiar si acum, cand este un model de videochat renumit, Sasha Red are aceeasi etica in munca si aceeasi dedicatie pe care a avut-o din prima zi. Este foarte ambitioasa si depune mult efort, avand o medie de 50 de ore pe saptamana petrecute online. Toate modelele de videochat care doresc sa faca performanta au de invatat de la ea.

"M-am gandit ca nominalizarea la premiile Xbiz, pentru categoria „Cel mai bun model de videochat din Europa”, a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Fiindu-mi recunoscute meritele, fiind nominalizata, a fost un lucru foarte important pentru mine, pentru ca asta inseamna ca sunt cineva si fac ceva bun. Dar castigarea premiului este ca un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc vreodata, nu-mi vine sa cred ca eu chiar am castigat  premiul „Cel mai bun model de videochat din Europa”. Sunt onorata de aceasta distinctie. In sfarsit, imi dau seama unde ma poate duce efortul meu. A fi recunoscuta pentru munca mea si pentru pasiunea pe care o am pentru ceea ce fac este mai important pentru mine decat orice suma de bani", a declarat Sasha Red dupa castigarea premiului la Xbiz 2017.
 
06.06.2017

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa încercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poți contacta telefonic sau ne poți scrie aici, în formularul de contact. Noi te vom contacta în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0769 659 000
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Bucuresti Victoriei:

​Studio 20 Videochat Barbati:

  • Strada Atelierului, Nr 20: Sector 1, Bucuresti, Romania, Cod Postal: 010848
  • (+4) 0721 201 564
  • bucharestm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Double D Grozavesti:

Studio Cluj Napoca:

​Studio 20 Timisoara :

Studio 20 Craiova:

Studio 20 Oradea:

​Studio 20 Cali Columbia:

​Studio 20 Ploiesti:

Studio 20 Brasov:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 Pitesti:

Studio 20 Arad:

Studio 20 Bogota:

Studio 20 Galati:

SOCIAL

Localizare pe harta