​Cel mai bun studio de videochat legal: Studio 20

10.02.2017
​Cel mai bun studio de videochat legal: Studio 20
Romania este capitala industriei internationale de videochat, cu mii de studiouri in cele mai importante orase din intreaga tara. Fiecare companie se lauda cu salarii foarte mari, program flexibil si posibilitatea de a avea o viata imbelsugata. In acest context, este greu sa-ti dai seama care este cea mai buna alegere si, mai ales, cine respecta legea si nu te pune in pericol. De aceea, orice persoana care doreste sa activeze in acest domeniu, trebuie sa se documenteze in prealabil si sa afle care este cel mai bun studio de videochat legal din tara.

Videochatul este un domeniu legal in Romania inca din 2003,  insa multe studiouri nu respecta nici astazi toate prevederile legale. Inca de la infiintarea ei, in 2013, compania noastra a respectat reglementarile in vigoare si a adoptat o politica de transparenta si corectitudine cu toate angajatele sale. Studio 20 are numeroase aparitii in presa de afaceri si de informatii generale, printre care se numara Daily Business, Wall Street, Bursa, Capital, Business Cover, Romania Libera, Evenimentul Zilei, Gandul etc si este portretizat drept cel mai bun studio de videochat legal din tara. Datorita seriozitatii si profesionalismului, Studio 20 a ridicat standardele acestui domeniu controversat si face cinste Romaniei la toate festivalurile internationale de videochat, reusind sa castige cele mai importante premii ale industriei. Atat studioul, cat si modelele recrutate si promovate de noi, au stralucit, an de an, la cele mai faimoase evenimente din domeniu: Premiile GFY, AW Awards, YNOT Awards, Live Cam Awards, Lalexpo Awards si Xbiz. Astfel, am dovedit ca putem creste modele de videochat de top, cu venituri care le pot asigura un viitor lipsit de griji financiare.

Pentru a te convinge ca Studio 20 este cel mai bun studio de videochat legal, inca din prima zi de lucru ti se va oferi un contract de artist-interpret, iar dupa ce il vei semna, vei primi propriul exemplar. In plus, o data la doua saptamani, ti se va emite un act aditional, in care vor fi specificate toate detaliile activitatii tale din acea perioada: castigurile obtinute pe site-urile de videochat pe care vei lucra, cursul valutar al zilei, taxele si impozitele achitate catre stat si venitul tau net.

Ce beneficii ai daca te angajezi la Studio 20

Pe langa contractul de artist-interpret, la cel mai bun studio de videochat legal, vei avea parte de un training profesional, pentru a invata toate trucurile acestei meserii. Expertele noastre iti vor spune cum trebuie sa te comporti, ce subiecte sa abordezi, cum sa vorbesti in fata camerei si multe altele. Intreaga echipa va fi alaturi de tine mereu pentru a-ti asigura cele mai bune conditii pentru ca tu sa faci performanta in acest domeniu si sa-ti implinesti visurile cu adevarat. Iti punem la dispozitie profesoare de limba engleza si de cultura generala, suport tehnic, fotografi, editori video, hairstylisti, make-up artisti si maseuri, care vor avea grija ca tu sa ai parte de tot ceea ce este mai bun.

Pentru a afla mai multe detalii despre videochat sau despre Studio 20, ne poti contacta la telefoanele 0724.777.757 si 0748.777.757 sau pe e-mail, la [email protected] Un reprezentant al companiei noastre iti va raspunde la orice intrebare!
 

Articole recente

Iata cateva greseli pe care ar trebui sa le eviti intr-un studio de videochat

Iata cateva greseli pe care ar trebui sa le eviti intr-un studio de videochat

Daca esti inca la primii pasi intr-un studio de videochat, cu siguranta ai nevoie de cateva sfaturi…

Vino cu prietena la noi si primesti 1000$ bonus!

Vino cu prietena la noi si primesti 1000$ bonus!

Am observat ca, atunci cand 2 prietene incep sa lucreze impreuna ca modele si se motiveaza si se ambitioneaza…

Credit pentru locuinta

Credit pentru locuinta

  Cu siguranta ai citit multe despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat,…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info