Credit pentru locuinta

17.09.2020
Credit pentru locuinta

 

Cu siguranta ai citit multe despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in avantajul tau in viata, dar ce spui de un credit pentru locuinta de la Studio 20?

 

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case cu ajutorul unui credit pentru locuinta. 

 

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceasta oportunitate?

 

Daca deja esti model videochat, stii ca poti castiga sume colosale intr-un timp mult mai scurt decat daca ai lucra in orice alt domeniu, fara experienta necesara. Daca te gandesti sa devii model, posibil ca ai auzit despre sumele pe care le castiga modelele si te gandesti sa profiti si tu si sa iti indeplinesti dorintele personale si materiale.

 

Pe langa training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelel au ocazia de a-si achizitiona un apartament sau o casa prin creditul pentru locuinta. 

 

Studio 20 ofera credit pentru locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar pentru a vedea exact cat de repede poti plati ratele si de cate ore e nevoie pana ajungi sa-ti atingi visul.

 

Cum ma calific?

 

Orice model videochat Studio20 care a depasit 3 luni de cand a inceput colaborarea poate beneficia de acest credit pentru locuinta. Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti lucra la un plan pentru viitor. Nu ai nevoie de istoria veniturilor, declaratii fiscale, adeverinte, giranti si nici nu trebuie sa explici de unde ai bani, cum stii deja ca patesti cu bancile.

 

Care e valoarea maxima a creditului?

 

Valoare maxima depinde de venitul tau medie ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani nu doar ca sa supravietuiesti, dar ca sa traiesti frumos in continuare.

 

Ce tip de locuinta pot sa cumpar?

 

Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza impreuna care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa/apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

 

Cum voi plati?

 

Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de plata vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor la locuinta. Daca ai o problema medicala si nu poti lucra o perioada dintr-un an, iti putem muta rata din perioada respectiva fara probleme.

 

Articole recente

De ce nu trebuie sa-ti fie rusine ca faci videochat

De ce nu trebuie sa-ti fie rusine ca faci videochat

Chiar daca videochatul a devenit un domeniu din ce in ce mai popular in ultimii ani, iar oamenii au…

Studio20 Academy editia 2 – un pas important in videochat

Studio20 Academy editia 2 – un pas important in videochat

A doua editie de Studio20 Academy – Un pas important in viitor pentru liderul de piata in industria…

De ce este perfecta pentru o studenta meseria de model de videochat

De ce este perfecta pentru o studenta meseria de model de videochat

In zilele noastre, este practic imposibil ca o tanara care nu are experienta de munca sa se intretina…

Spune-ti parerea!

Tacu milena

Am nevoie de un loc de munca urgent - 01.10.2020

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info