Vrei sa afli adevarul despre viata unui model de videochat? Afla chiar de la ea!

17.06.2018
Vrei sa afli adevarul despre viata unui model de videochat? Afla chiar de la ea!
Jobul de model de videochat consta in realizarea unui show artistic, care este distribuit catre membrii site-urilor de profil prin intermediul unei camere web. Un studio de videochat este similar cu un studio care produce spectacole de divertisment, ulterior distribuite publicului cu ajutorul televiziunii, iar un model este vedeta spectacolului. Ea are rolul principal si un mare grad de libertate. Intr-o emisiune TV, vedeta citeste prompterul si urmareste indicatiile regizorului, in timp ce un model de videochat decide cu cine interactioneaza, ce subiecte abordeaza si poate refuza mereu cereri pe care nu le considera adecvate.

Printre calitatile pe care un model de videochat ar trebui sa le aiba se numara abilitatile dezvoltate de comunicare, deoarece aceasta ocupatie se bazeaza pe conversatii cu diversi oameni din intreaga lume. Ei sunt interesati sa evadeze de rutina cotidiana din viata de zi cu zi si sa lege prietenii cu femei tinere si optimiste, care ii asculta si care ii ajuta sa se relaxeze. 

In mod paradoxal, personalitatea ta este mai importanta decat aspectul fizic in acest domeniu. Daca barbatii si-ar dori doar sa vada femeile goale pe Internet, ei ar putea sa faca oricand acest lucru in mod gratuit, accesand site-uri de filme pentru adulti. Faptul ca platesc pentru a interactiona cu modele de videochat, inseamna ca membrii cauta sa domnisoare sau doamne comunicative, care ii inteleg si nu care nu ii critica, indiferent de defectele sau fanteziile lor. Cel mai adesea, un model de videochat ajunge sa ofere aceleasi servicii ca si un terapeut, deoarece stabileste relatii profunde cu oamenii cu care vorbeste si le cunoaste cele mai ascunse ganduri.

Ca model de videochat, vei primi zilnic complimente, ceea ce iti va imbunatati semnificativ starea de spirit, chiar daca treci printr-o perioada mai putin favorabila in viata ta. Daca le oferi motive, cei cu care interactionezi vor deveni foarte interesati sa petreaca timp cu tine si vor face tot posibilul pentru a-ti face pe plac. Acest lucru iti va creste mult stima de sine si te va transforma intr-o persoana foarte increzatoare in fortele proprii. Membrii doresc sa se relaxeze in compania unei femei fericite, comunicative, care are o personalitate placuta si relaxata. In timp, vei lega multe prietenii, cu beneficii pentru ambele parti.

Un model de videochat este rasfatat nu numai de membrii site-urilor de profil, ci si de echipa studioului unde isi desfasoara activitatea. De la makeup artisti, hairstylisti, fotografi profesionisti, pana la traineri si echipa de suport tehnic, toti vor face tot posibilul sa fii in forma maxima si sa arati impecabil, pentru a putea sa iti atingi obiectivele financiare. 

La Studio 20 vei gasi intotdeauna o atmosfera placuta si oameni prietenosi care vor sa te ajute, indiferent de dificultatile prin care treci. Stim ca ai nevoie de un mediu armonios, echipat cu tot ceea ce este necesar pentru a avea succes in fata camerei. Este important sa nu pierzi din vedere obiectivele principale si sa te dedici 100% acestei ocupatii atunci cand esti online. 

Castigurile obtinute in acest domeniu sunt foarte mari, mai ales daca alegi sa faci parte din echipa unui studio de videochat prestigios, asa cum este Studio 20, care are cunostintele si resursele necesare pentru a te transforma intr-un model de videochat de top. In doar 2-3 ani de activitate, vei putea sa iti cumperi propria masina sau casa, haine de lux sau sa pleci in vacante exotice. 

De asemenea, vei putea sa pasesti pe covorul rosu la festivaluri renumite din intreaga lume dedicate acestei industrii, unde vei avea sansa sa fii premiata pentru eforturile depuse. Modelele noastre, precum Devious Angel, Raquelle Diva, Sasha Red, Eva Devine, Megan Kroft, Ava Mistique sau Madelene Ray sunt recunoscute la nivel mondial ca maestre ale seductiei si au o viata sociala si profesionala foarte activa.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si hai in echipa Studio 20. Stabileste un interviu cu unul dintre reprezentantii nostri si vino sa vezi cu ochii tai ce inseamna sa fii un model de videochat de top, cu incasari de peste 10.000 de dolari lunar. Cu Studio 20 alaturi, nu a fost nicicand mai simplu sa iti implinesti toate visurile! Te asteptam cu bratele deschise! 
 

Contact

ANGAJARI VIDEOCHAT

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

CONTACT INFO

Studio Videochat Bucuresti Unirii:

  • City Business Center, Strada Nerva Traian nr. 3, etaj 5, sector 3, Bucuresti, Cod postal 031041
  • (+4) 0786 070 050
  • angajari.unirii@studio20.com

Studio Videochat Bucuresti Victoriei:

Studio 20 Videochat The Mansion:

Studio 20 Videochat Penthouse Timisoara:

Studio 20 Videochat Pitesti:

Studio 20 Videochat Iasi:

Studio 20 Videochat Oradea:

Studio 20 Videochat Arad:

​Studio 20 Videochat Ploiesti:

Studio Videochat Cluj Napoca:

​Studio 20 Videochat Timisoara :

Studio 20 Videochat Craiova:

Studio 20 Videochat Brasov:

Studio 20 Videochat Constanta:

Studio 20 Videochat Galati:

Studio 20 Double D Videochat Grozavesti:

Studio Videochat Bucuresti Men:

​Studio 20 Cali Columbia:

Studio 20 Bogota:

ACM by Studio 20 Unirii:

  • Strada Cuza Voda nr. 67, sector 4, Bucuresti, 040282
  • 0743 313 313
  • acm@studio20.com

Studio 20 Phoenix:

ACM by Studio 20 Timpuri Noi:

  • Intrarea Scorteni nr. 1, sector 3, Bucuresti, 031217
  • 0748 411 411 / 0755 419 419
  • acm@studio20.com

Studio 20 Los Angeles:

Studio 20 Videochat Royal:

Studio 20 Ungaria:

Studio 20 videochat Cehia:

SOCIAL