Videochat cupluri? Mai gandeste-te!

20.02.2019
Videochat cupluri? Mai gandeste-te!

In prezent, exista mai multe modalitati de a face videochat: videochat de acasa sau in cadrul unui studio profesionist, videochat single sau videochat cupluri, adult sau non-adult, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Toate aceste variante pot avea succes in mediul online, insa cea mai profitabila optiune, de departe, o reprezinta videochatul single rin cadrul unui studio care sa-i puna la dispozitie toata sustinerea de care are nevoie.

In ceea ce priveste videochatul adult sau non-adult, este adevarat ca prima varianta este cea mai populara, insa, la Studio-20, modelele glamour, care nu apeleaza la nuditate, ci numai la farmecul feminin si inteligenta personala, reusesc sa castige mii de dolari pe luna si sa-si creeze un fanbase de proportii. Cea mai dezavantajoasa forma de videochat este, insa, videochatul in doi. Drept dovada, categoria "Videochat cupluri" de pe site-urile de profil este cea mai putin accesata si inregistreaza cea mai slaba activitate–atat in ceea ce priveste interesul membrilor online, cat si in ceea ce priveste interesul modelelor pentru a se "cupla" cu cineva si a forma o echipa.

Asadar, daca te-ai gandit sa te orientezi catre segmentul de videochat cupluri, afla ca aceasta NU este cea mai buna optiune pentru o tanara ambitioasa ca tine si care isi doreste sa fie independenta! Iata de ce:

1. Castiguri mai mici

Nu numai ca interesul membrilor online pentru videochat cupluri este mai scazut decat interesul acordat modelelor feminine care se afla singure in fata camerei video, dar si castigurile finale sunt automat mai mici in cazul unui cuplu din simplul motiv ca banii incasati se impart la doi. Fii cinstita cu tine insati acum! Ti-ar placea ca dupa 8 ore petrecute in fata camerei video efortul tau sa fie rasplatit pe jumatate? In cazul in care faci videochat cu scopul de a castiga cat mai multi bani, si nu doar dintr-o pasiune transformata in fetish, ceea ce nu credem ca e cazul, iti recomandam sa eviti sa devii un model de videochat cupluri! De una singura ai mai multe sanse de a te afirma in aceasta industrie, devenind un icon, si de a-ti atinge toate obiectivele financiare.

2. Program constrans

Gandeste-te ca, spre deosebire de cei care opteaza pentru videochat cupluri, de una singura poti avea mai multa libertate si flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru. Nu va trebui sa depinzi de programul partenerului/partenerei, astfel incat vei putea decide tu insati cand si cat lucrezi, fara a fi constransa. Nu uita ca programul flexibil, astfel incat sa te poti ocupa si de celelalte aspecte ale vietii tale, este pana la urma unul dintre beneficiile videochatului.

3. Eventuale probleme legale

Videochatul, ca activitate desfasurata de catre un model care se dezbraca si/sau converseaza virtual in fata unei camere video, este reglementat legal la noi in tara inca din anii 2000. Cu toate acestea, din punct de vedere legislativ, videochatul facut de cupluri se afla intr-o zona "gri", intrucat poate conduce foarte usor la pornografie. Asadar, pentru a nu avea probleme financiare, nici personale si legale, practica videochatul non-adult in varianta single, in cadrul unui studio 100% legal, precum Studio-20!

Poti alege, ca si cuplu, sa lucrati fiecare in cadrul studioului dedicat feminin, respectiv masculin. Si evident, puteti alege o abordare non-adult sau glamour daca asta decideti de comun acord.

Articole recente

De ce barbatii apeleaza la modele videochat din ce in ce mai des

De ce barbatii apeleaza la modele videochat din ce in ce mai des

De multe ori, oamenii ma intreaba de ce anumite modele videochat ca mine castiga atat de multi bani,…

Succesul ca model de videochat, in functie de zodie. Ce calitati te vor ajuta in acest domeniu?

Succesul ca model de videochat, in functie de zodie. Ce calitati te vor ajuta in acest domeniu?

Vrei sa devii model de videochat, dar iti este teama ca nu vei avea succes? Atunci trebuie sa stii ca…

Rezolutii pentru 2022. Ce obiective sa stabilesti pentru anul care urmeaza?

Rezolutii pentru 2022. Ce obiective sa stabilesti pentru anul care urmeaza?

La sfarsitul fiecarui an, ne gandim la lucrurile pe care vrem sa le indeplinim in anul care urmeaza.…

Spune-ti parerea!

Contact

Contact Studio Videochat

Daca ai ajuns pana aici, hai sa incercam urmatorul pas. Ia legatura cu noi. Ne poti contacta telefonic sau ne poti scrie aici, in formularul disponibil. Noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp si te vom programa pentru un interviu la cel mai mare studio de videochat Bucuresti sau la oricare alta locatie marca Studio 20 din Romania, dupa cum doresti.

Contact info